U RS-u SE POJAVIO PRVI SRPSKI SUPERHEROJ: ‘Super-Srbko’ viđen na nekoliko lokacija, iznenađenje i nevjerica među građanima!

Mislili ste da sperheroji postoje samo u bajkama , stripovima i filmovima? Kako stvari stoje bili ste u krivu, jer prema svjedočanstvima iznenađenih i pomalo uplašenih građana Republike Srpske, među Srbima se pojavio prvi srpski superheroj – Super Srbko.

Kako izvještavaju lokalni mediji u Prnjavoru našeg superheroja prva je spazila baba M. K. (73) dok je makadamskim seoskim putem išla na sijelo svojoj dugogodišnjoj prijateljici LJ. B.  (69) iz susjednog sela. Po njenom svjedočanstvu, čovjekoliko stvorenje je velikom brzinom letjelo iznad prnjavorskih sela što je izazvalo strah među mještanima koji su gotovo bili zaboravili na drevne priče o vampirima i vješticama.

Međutim, da se ipak radi o dobrodušnom superheroju potvrdio je O.R. (36) iz Trebinja, koga je Super Srbko iščupao, ni manje ni više, nego iz dugogodišnjeg kredita u ‘Švicarcima’.  Nakon što ga je supruga istjerala iz kuće, sedmicu prije nego će to službeno uraditi i sama banka kod koje se zadužio, vidno razočaranom O.R. neidentifikovano leteće biće u ruke baca puni iznos kredita. Pola sata prije ovog začuđujućeg događaja policijskoj upravi u Foči prijavljena je pljačka banke, no za sada nema dokaza da su ove dvije priče povezane. To nije spriječilo ljude u trebinjskom kraju da ispredu priče  o neznanom junaku koji pomaže ljude u nevolji, kradući od bogatih i dajući siromašnim.

Identitet nepoznatog čovjekolikog stvorenja bio bi nam nepoznat da  se u Bijeljini nije izgubio dječak R.T. (5), kojeg je na svu sreću prvi srpski superheroj bezbjedno vratio kući. Dok su letjeli iznad bijeljinskih ulica dječak je zahvaljivao ‘Supermanu’, na šta mu je spasilac kazao da se zove Super Srbko i da mu je misija ‘donijeti pravdu srpskom narodu’. Kazao mu je kako u BiH operiraju i dvojica njegove braće, koje još uvijek nije upoznao zbog međuentitetskih ograničenja koja kažu da superheroj iz jednog entiteta nikako ne smije narušiti vazdužni prostor superheroja iz drugog entiteta. Za nadati je se da će se braća ipak sresti makar u Distriktu Brčko budući da problemu ne mare za vjerske i nacionalne razlike.

Do tada Super Srbko Vam je dostupan na njegovoj facebook stranici. Uvijek je online i čeka Vaše poruke kako bi Vas izbavio iz problema surove svakodnevnice.

 

(Napomena: Tekst je satiričnog karaktera)

(Global CIR)

Komentiraj