HASANBEGOVIĆ, ESIH, BULJ – SVI DOMOLJUBI ZA POREZ NA NEKRETNINE! Pernar: Zar se dom voli na takav način?

Posljednjih desetak dana politička situacija u Hrvatskoj je posebno užarena zbog najavljenog zakona o porezu na nekretnine, protiv kojeg je najglasnije ustao Živi zid.

Zastupnik Živog zida je na svojoj facebook stranici postavio zanimljiv komentar o domoljubima koji podržavaju uvođenje još jednog nameta, ovaj put ‘poreza na dom’.

Milorad Pupovac, Mile Horvat i Marko Milošević, zastupnici SDSS-a u Saboru, bili su suzdržani po pitanju uvođenja poreza na nekretnine.

Za razliku od njih, Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović i Miro Bulj bili su za uvođenje poreza na nekretnine.

Koji trojac vam se čini prikladniji kao mogući koalicijski partner Živog zida ukoliko nam je cilj ukinuti porez na nekretnine? Zašto su svi “domoljubi” za porez na dom? Zar se dom voli na takav način?‘, upitao je Ivan Pernar.

 

(Global CIR/Agencije)

 

Komentarion this Post

 1. Ko zeli zoveti u drzavnom uredjenju trebalo bi platiti porez na sve sto ta drzava poseduje

  Reply
  • ANTI HDZ/SDP

   Moja kuca nije drzavna,nit je na zemlji koja je drzavno vlasnistvo,stoga niko na nista svoje,sto je sam izgradio od svojih novaca nema sta placat pogotovo podmirivat todoriceve dugove nabijen na k… Tebe i sve takve idiote ,skupa s ovon lopovskon vladon mamu van j…. Cigansku,smradovi

   Reply
 2. Jesmo li se borili za političare ili za svoje domove?Drzava to smo svi mi a ne samo Savica političara.Kako se mozes donosit ovakav zakon potajno bez da se pita narod.Osim toga ima ljudi koji su do nekretnina doslovno teškim radom a ima ih koji su došli malverzacijama.U tom slučaju najpostenije je porijeklo imovine!

  Reply

Komentiraj