LUKSUZNIM AUTOM ZABILI SE U VUČIĆEVU KOLONU: Trojica pripadnika ‘zlatne mladeži’ pod utjecajem kokaina izazvali haos

Kolona vozila u kojoj se nalazio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić presječena je u subotu ujutro oko 8,30 na Topčiderskoj zvijezdi u Beogradu, izvještava Politika. List navodi da su zbog ugrožavanja predsjednika Srbije uhićene tri osobe.

One će u ponedjeljak biti privedene tužitelju. Beogradski list saznaje da je riječ o trojici mladića koji su osiguranje jednog beogradskog kluba. Navodno su posudili skupocjeni Bentley jednog poznatog nogometaša i s njim se provozali i tako uletjeli u kolonu vozila u kojoj je bio i Vučićev automobil.

Na testiranju na narkotike u organizmu ove trojice mladića pronađeni su tragovi kokaina. Prema neslužbenim informacijama sva trojica uhićenih od ranije su poznata po izvršenju različitih kaznenih dijela, a spominje se i da je riječ o pripadnicima tzv. zlatne mladeži.

Prema informacijama Blica, vozač Bentleyja izvodio je tzv. ‘driftanje’, odnosno brzo okretanje auta pod punim gasom i uz glasnu škripu guma. U jednom se trenutku na mjestu gdje se sve odvijalo pojavila predsjednička kolona koju su sačinjavala tri automobila, a u prvom se nalazio Vučić. Baš u to prvo vozilo zabio se Bentley, koji je zatim blokirao drugo vozilo iz kolone.

Treće vozilo je krenulo za Bentleyjem, sustiglo ga, a pripadnici Vučićevog osiguranja su izvukli trojicu mladića i odveli ih u pritvor. Zadržani su na 48 sati i očekuju ih kaznene prijave, a kako doznaje Blic, prijete im zatvorske kazne u trajanju od jedne do osam godina.

 

(Global CIR/Politika/Blic)

Komentiraj