POZNATI FIZIČAR U PROGRAMU UŽIVO! Za uragane u Americi odgovorni su tajni eksperimenti: Prskali smo nebo ‘nano česticama’ i aktivirali ih ‘laserom’

U intervjuu koji je emitirao CBS, svjetski poznati fizičar dr Mičio Kaku (Michio Kaku)  izjavio je još prošle godine da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD, rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kojem je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o historiji modifikacije vremena, prije nego što ga je ekipa CBS zaustavila.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvenicije HAARP (skraćeno od engl. High Frequency Active Auroral Research Program), program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekt koji želi da „razumije, stimulira i kontrolira procese u jonosferi koji mogu da izmjene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“.

Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina. Prema riječima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modificira vrijeme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane. 

Sa anomalnim uraganima, koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju sjeverozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

 

(Global CIR/Agencije)

 

Komentiraj