DODIK PORUČIO IZ SRBIJE: Bit ću predsjednik, a vidjet ćemo čega!

Vidjet ćete me kao predsjednika. Ne znam kojeg, rekao je danas predsjednik bh. entiteta Republike Srpske, Milorad Dodik, odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati, da li entitetske ili državne.

On je odbacio kritike da dijeli Srbe, i dodao da ne želi na ovakvom događaju, otvaranju autoputa od Pirota do Dimitrovgrada, da priča o takvim stvarima. Ipak, rekao je da se osjeća sigurnim i sposobnim, te da ga takve priče ne pogađaju.

On je ponovio da je Republika Srpska zagledana u Srbiju i želi joj sve najbolje, njenu moć i snagu.

Znamo da bez Srbije nema ni razvoja ni stabilnosti ovog čitavog regiona. Mi jesmo, uvijek smo zajedno i bićemo zajedno i nikada nismo bili više zajedno nego sada zahvaljujući Vučiću koji nije prestajao da se interesuje za probleme koje imamo i u okviru svojih poslova da doprinos. Mogu da svjedočim o tome i mislim da sam jedini pravi svjedok tome. Želim uspjeh Srbiji, želim joj moć“, rekao je Dodik.

Vučić je danas otvorio novoizgrađenu dionicu auto-puta Pirot-Dimitrovgrad u dužini od 30,5 kilometara na Koridoru 10. Na ovoj dionici izgrađeno je 26 mostova, dvije petlje, dva tunela a dio od 2,4 kilometra auto-puta može da se pretvori u aerodromsku pistu.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj