(VIDEO) SARAJLIJA SNIMIO VODOMJER KOJEG POKREĆE ZRAK IZ CIJEVI! ‘To je taj zrak koji plaćamo i za koji nam uredno ispostavljaju račune’

Građani Sarajeva godinama trpe zbog noćnih i dnevnih redukcija vode. Ipak, posljednjih dana čini se da je ipak došla voda, ali do grla ogorčenih stanovnika glavnog grada, koji se neće smiriti dok se problem neredovnog vodosnabdijevanja ne riješi.

Muamer Memišević, predstavnik haustora u ulici Aleja lipa 54. postavio je na društvenoj mreži video u kojem se jasno vidi kako vodomjer bilježi potrošnju vode iako je na snagu već bila stupila redukcija. ‘To je taj zrak koji plaćamo’, kazao je ogorčeni Sarajlija.

Posted by Muamer Muki Memišević on 21 Septembrie 2017

Podsjećamo, danas se na više punktova u gradu prikupljaju potpisi u peticiji za konačno rješenje problema redukcija u Sarajevu.

Potpisi će se danas prikupljati ispred supermarketa u BBI centru od 10 do 12h i od 15 do 17h, a u Konzumu na Dobrinji od 14 do 17h. Punktovi su premješteni u zatvoreni prostor zbog nevremena.

(Global CIR)

Komentarion this Post

  1. damir draskovic

    i treba da placamo zrak kad su svi debili

    Reply
  2. ako ovako sporo okreće onda nemam razloga više da se sikiram,kad je pod vodom vrti kao lud!po ovome ako je ovako kad dolazi,onda vjerovatno kad nestaje vode vrti unazad,trebaju ovo stručnjaci ispitati a ne mahalati i onda konkretno ako dolazi veći račun da isti i umanje!svi se osjećamo prevareno a niko konkretno da riješi problem,hoćemo sve na silu!samo nagađanje,niko od novinara da ode u vodovod da dobije konkretnu informaciju,o stanju na bačevu ,samo politika.i prije je bilo kvarova,slušam meterologa željka,naglašava da su vručine ko ove godine zapamćene samo triput kako su vršena mjerenja….

    Reply

Komentiraj