NEKADAŠNJA ROCK PJEVAČICA POZNATIJA KAO ‘BIJELA UDOVICA’! Telegraph: Najtraženija britanska džihadistica ubijena dok je bježala iz Rake

Zloglasna džihadistica Sally Jones, poznata kao Bijela udovica, “ubijena je dok je pokušavala pobjeći iz Rake”, javlja britanski Telegraph.
Image result for sally jones

Nekadašnja punk rock pjevačica navodno je ubijena u američkom zračnom napadu u blizini granice Sirije i Iraka u lipnju. Nalazi se na popisu najtraženijih teroristica na svijetu više od tri godine. U Siriju je pobjegla prije četiri godine i udala se za ISIS-ovog terorista Junaida Hussaina te započela širiti džihadističku propagandu, pozivajući ekstremiste u čitavoj Europi na napade, ubijanje i “rezanje glava nevjernika”.

“Iskreno, ova vijest je pravo olakšanje”

Izvor iz britanske vlade izjavio je za The Sun: “Amerikanci su je pogodili dok je pokušavala pobjeći iz Rake. Iskreno, ova vijest je pravo olakšanje”. 

Službenici CIA-e su britanskim obavještajnim službama rekli da su ubili 50-godišnju teroristicu, ali ne mogu biti 100 posto sigurni jer nisu obavljeni DNK testovi. Njezin suprug je ubijen prije dvije godine, nakon čega je postala poznata kao Bijela udovica. Sa sobom je u Siriju povela i sina, čija sudbina još nije poznata.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj