(ZLO)UPOTREBA LJEVICE PROTIV IZETBEGOVIĆA! Nikšić: Ko god iz SDA pasivno agresivno orkestrira i režira ovu TV sapunicu sa Izetbegovićima – dobro bi bilo da stisne pa da ih sam svrgne sa čela partije, a ne da to za njih radi građanska ljevica

Ova hajka na Sebiju i Baketa pomalo prelazi u dosadu. Sada više nije vijest kada Sebija nešto izjavi na televiziji, sada je vijest i kada neće da izjavi, napisao je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici sarajevski umjetnik Damir Nikšić.

-Ko god iz SDA pasivno agresivno orkestrira i režira ovu TV sapunicu sa Izetbegovićima – dobro bi bilo da stisne pa da ih sam svrgne sa čela partije, a ne da to za njih radi građanska ljevica.

Neka to završe unutar stranke, a ja pozivam građane (barem moje glasače) da se suzdrže i ne nasjedaju na manipulacije jedne frakcije, jednog kartela SDA, koji bi preko svojih botova i vazala, agenata i huškača da izmanipuliše, iskoristi i kanališe nezadovoljstvo lijevo i građanski nastrojenih grupa i pojedinaca da se nasilno razračunaju sa Izetbegovićima – samo da bi onda oni nakon toga poput “spasitelja Bošnjaka” trijumfalno uletili na upražnjeno mjesto i razračunali se usput i konačno i sa “nasilnom ljevicom”.

Nipošto ne nasjedati i ne uplitati se u obračune unutar SDA!

Kriza unutar SDA ne smije postati politička kriza svih nas. Neka sami obave svoje prljave poslove i pokažu se ko su. Da li je ovo dovoljno jasno preneseno, upitao je na kraju Nikšić.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj