AUSTRALSKA FILMSKA ZVIJEZDA: Nicole Kidman otvorila pariske novogodišnje izloge

Australska filmska zvijezda Nocole Kidman se pojavila među Parižanima, prilikom bučnog  otvaranja novogodišnjih izloga čuvenog trgovinskog centra “Printemps” na još poznatijem bulevaru Haussman, nedaleko od stare opere Garnier. 

Svečanost koja se priređuje već 150 godina, privukla je znatiželjnike i brojne fotoreportere koji se nisu odvajali od glumice, “hvatajući” svaki  pokret. Umjetnica je i zaštitno lice talijanskog branda Ferandi,  a prerezala  je na pompezan način crvenu traku pred mnoštvom posebnih uzvanica, koji su došli  u Grand svjetlosti da bi prisustvovali događaju.

Piše: Džana Mujadžić
Predivni, bajkoviti izlozi predstavljaju putovanje dvoje djece : Violette i Julesa, po cijeloj planeti u šest nastavaka. Nastoje prikupiti darove sa svih krajeva svijeta i pokazati kako je zemlja bogata različitim, još neotkrivenim običajima, vezanim za dolazak Nove godine, koji se uvijek predstavljaju na veoma svečan način.
I novogodišnji izlozi također poznatih magazina Galerija Lafayett ce upriličiti slična slavlja,  a Parižani će imati priliku da na najljepšoj aveniji planete slijede kćerku Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, veoma popularnu manekenku i glumicu Lily Rose sto će poseban nacin, osvijetliti Elizejska polja /Champs Elysées/.
(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj