(VIDEO) PERNAR BEZ DLAKE NA JEZIKU: HDZ je odgovoran i za zločine nad Bošnjacima i za samoubojstvo Slobodana Praljka

Reiner (HDZ) prekinuo s radom Sabora za danas, glume pijetet prema Praljku, a oni su bili nalogodavci svega i oni su ti koji su nakon svega oprali svoje ruke i izručili ih u Haag. Oni su odgovorni i za zločine i za to što se Praljak na kraju ubio, napisao je na svojoj facebook stranici saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

 

– Zločina je bilo nad Bošnjacima (i nad Hrvatima) i to je nesporno, problem je u tome što vapaje tih koji su patili nitko u Hrvatskoj nije htio čuti. Zašto to govorim, ako su zločini bili sustavni, a Haaški sud, dokazi i izjave svjedoka kažu da jesu, tko je za njih odgovoran?

Politički vrh. Zato je ekipa iz vrha Herceg Bosne u zatvoru. Ono što Hrvatski narod radi jest da na izborima glasa za HDZ i tako podupire njihovu politiku, a onda kada se postavi pitanje odgovornosti te iste ljude koji su provodili politiku Franje Tuđmana izruči Haagu i pusti ih da trunu u zatvoru.

 Da je Hrvatski narod odbacio politiku HDZ-a, da je imao više mudrosti i pameti, sustavnih zločina ne bi bilo, a samim time niti potrebe da se nekog osudi. Danas bi bilo više živih, a manje mrtvih – nastavlja Pernar.

Prihvatili sud, izručili generale i sad kao presudu ne prihvataju

Ivan Pernar se u videu posebno obrušio na HDZ koji je kako je kazao zajedno sa SDP-om prihvatio Sud u Haagu kao mjerodavan za suđenja, potom su mu izručili generale, a sada licemjerno odbijaju priznati presude.

 

(Global CIR)

Komentiraj