MARGETIĆ O PREKIDU SJEDNICE HRVATSKOG SABORA: Sabor je trebao izvanredno zasjedati da vidi hoće li HDZ nakon presude zabraniti kao stranku obzirom na udruženi zločinački poduhvat

Svinjarija je da parlament, u ovom slučaju Sabor, prekida sjednicu parlamenta jer jedna zločinačka kukavica nije imala muda izdržati presudu bez cirkusa, oštro je reagirao hrvatski istraživački novinar komentirajući prekid sjednice Hrvatskoga sabora zbog  samoubistva osuđenog ratnog zločinca.

– Sabor je trebao izvanredno zasjedati da vidi hoće li HDZ nakon presude zabraniti kao stranku obzirom na udruženi zločinački poduhvat.  Zagrebački aerodrom sad i službeno nosi ime ratnog zločinca. Kako romantično, zaključio je svoj sarkastični komentar Margetić.

Inače, Hrvatski sabor prekinuo je danas redovitu sjednicu i zastupnici su otišli na pauzu nakon što je iz Haaga stigla vijest da je Slobodan Praljak popio otrov.

 

 

(Global CIR)

Komentarion this Post

  1. Pocelo sa agrokomercom zavrsava sa agrokorom

    Reply
  2. NEĆE OVDJE ZAVRŠITI JER JOŠ OSTAJU PRESUDE ZA SRPSKE ZLOČINCE I NJIHOVE AGRESORSKE PARTIJE, A IZMEĐU OSTALIH I SOC. PARTIJA I NJEZIN VOĐA NEDORAST IVICA DAČIĆ, KAD PORASTE BIĆE I V A N.

    Reply

Komentiraj