ZAVODNICA U POZNIM GODINAMA: Monica Bellucci nanovo u Jamesu Bondu

Iako je u rujnu proslavila 53 rođendan lijepa Monica Bellucci ce ponovo glumiti “Bond ženu” u sljedećem, 25 nastavku engleske sage o tajnom agentu 007, čiji se izlazak na svjetske velike ekrane očekuje 2019. godine. 

Ona je prva glumica koja je zahvaljujući gracioznosti i privlačnom izgledu, označila prodor 50 godišnjakinja koja će, čini se, odsada ravnopravno sa dobro mlađim kolegicama, interpretirati zavodnice i u poznim godinama.

Istina, zanosna Talijanka nije uvijek bila bez tjelesnih nedostataka kao danas, a poput mnogih ljepotica upotrijebila je prednosti estetske médicine pa “popravila” nos u ranoj mladosti, što se može zaključiti nakon njezinog prvog dugometražnog filma u režiji mitskog reditelja Dine Risija.

Piše: Džana Mujadžić

Prije pet godina podvrgla se operaciji grudi koju je virtuozno izvršio pariski kirurg Franck Benhamou što je istakao i na svom osobnom site-u. Liječnik posjeduje kabinet u 16 okrugu Grada svjetlosti i učinio je privlačnijim mnoštvo glumica ili bogatih klijentica svjetske gotte.

Umjetnica visoka 177 cm često je na dijetama što ne krije, nosi tamnu odjeću u periodima kada ima višak kilograma i tvrdi da je crne i sive nijanse čine vitkijom. Nedavno nagrađena priznanjem “Virna Lisi” za dosadašnju karijeru, glumica je došla u Rim na ceremoniju dodjele u dobroj formi i predivnog izgleda.

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj