RUSKA SIGURNOSNA SLU┼ŻBA POTVRDILA: ÔÇśCIA nam je pomogla sprije─Źiti teroristi─Źki napad u Sankt PeterburguÔÇÖ

Vladimir Putin je u telefonskom razgovoru s ameri─Źkim kolegom Donaldom Trumpom zahvalio na informacijama koje je CIA dostavila Kremlju, a poslu┼żile su da se lociraju i uhvate osobe koje su planirale izvesti teroristi─Źki napad u drugom najve─çem ruskom gradu

Ruska sigurnosna slu┼żba FSB priop─çila je da su u sprje─Źavanju teroristi─Źkog napada u Sankt peterburgu, koji su namjeravali izvesti sljedbenici┬áIslamske dr┼żave, klju─Źne bile informacije koje je ruskoj strani proslijedila ameri─Źka obavje┼ítajna agencija CIA. Napad se trebao dogoditi u subotu, no na vrijeme je sprije─Źen.

Putin zahvalio i obe─çao uzvratiti pomo─ç

Ruski predsjednik┬áVladimir Putin┬áu telefonskom razgovoru je zahvalio ameri─Źkom predsjedniku┬áDonaldu Trumpu,┬ájavlja BBC.

Putin je svome ameri─Źkom kolegi rekao da ─çe i ruske sigurnosne slu┼żbe podijeliti svaku informaciju kojom budu raspolagale, o eventualnim planovima za teroristi─Źke napade u SAD.┬á┬áCIA je FSB-u dostavila podatke koji su pomogli u lociranju i uhi─çenju terorista koji su pripremali napad u Sankt Peterburgu.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj