JANKOVIĆ I ĐILAS POSTIGLI DOGOVOR, ZAJEDNO NA BEOGRADSKE IZBORE: Želimo da od Beograda napravimo bolje mjesto za život

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas razgovarali su danas o predstojećim izborima u Beogradu.

Uoči početka razgovora u sjedištu PSG, Đilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program.

“Smatrao sam da je najnormalnije da dođem pred ljude koji su mi dali podršku, i da zajedno sa ostalima koji budu zainteresovani da podrže zajednički program, izađemo pred javnost”, rekao je Đilas.

On je kazao da među članovima PSG-a sigurno ima onih koji vjeruju da je on griješio, ali da su svi procijenili da je od toga važnije da se od Beograda i Srbije “napravi bolje mjesto”. Upitan šta je njegov osnovni motiv za učešće na izborima, Đilas je odgovorio: “Pogledajte kroz prozor i vidjet ćete mnogo motiva”.

Janković je izjavio da veruje da je Đilas ne samo najbolji kandidat za gradonačelnika, već i da i da će pobijediti na predstojećim izborima za gradsku vlast.

“PSG je donio stratešku odluku da podrži najboljeg kandidata koji Beogradu treba”, rekao je Janković.

Po njegovim riječima, i s drugim partnerima bit će dogovoreni tehnički detalji učešće na izborima. On je kazao da je prerano za pitanja o izbornoj listi i da je današnji sastanak “razgovor o strategiji kako da što prije i što bolje Beograd vratimo Beograđankama i Beograđanima”.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj