CRNA PANTERA ISPALA IZ IGRE: Arapski milijarder zaručio Rihannu

Pjevačica Rihanna (29) nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci koji joj je darovao arapski milijarder Hassan Jameel (29) čija porodična firma prodaje automobile u Saudijskoj Arabiji.

Par je u ozbiljnoj vezi već skoro godinu dana nakon što je Jameel 2016. bio u kratkoj vezi s manekenkom Naomi Campbell (47).

– One zbog toga više ne pričaju. “Crna pantera“ ljuta je na vezu Rihanne i Hassana jer se, kažu njeni prijatelji, mrzi osjećati kao “druga po redu“. Naomi smatra da je arapski biznismen “izabrao“ pjevačicu umjesto nje.

– Rihannu trenutno nije briga šta misli Naomi jer se jako zaljubila i ništa joj drugo nije važno – rekao je izvor blizak pjevačici.

Već se neko vrijeme šuška da se Rihanna zaručila za arapskog milijardera Hassana Jameela a nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci. U vezi su nešto manje od godinu dana, ali njihovi prijatelji tvrde da se odlično slažu i da njihov odnos ima budućnost. RiRi je, navodno, rekla svojim bivšima, Drakeu (31) i Chrisu Brownu (28) da joj se više ne javljaju.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj