KOGA ĆE TRUMP SADA ‘OTPUSTITI’? Amerikanci se klade, najveće izglede za odlazak ima McMaster

Savjetnik američkog predsjednika za nacionalnu sigurnost H.R. McMaster, prema internetskoj kladionici, ima najveće izglede da bude sljedeća osoba koja napušta Bijelu kuću i njegovi izgledi za ostanak na dužnosti u omjeru su 2:3.
Kladionica: Najveće izglede za odlazak ima McMaster

Rekordni odlasci dužnosnika iz Bijele kuće Donalda Trumpa (otišlo ih je dvostruko više u prvoj godini mandata nego kod pet prethodnih predsjednika) inspirirali su kladionicu iz Costa Rice BetDSI da počne primati oklade na to tko sljedeći napušta američkog predsjednika.

Kladionica kaže kako izgledi za ostanak na dužnosti nisu visoki ni za jednog od 24 zaposlenika Bijele kuće koji su na popisu kladionice no trenutno ipak vodi savjetnik za nacionalnu sigurnost.

Nakon što je u utorak otpustio američkog državnog tajnika  Rexa Tillersona predsjednik navodno razmatra i otpuštanje McMastera i tajnika za ratne veterane Davida Shulkina, prema izvorima svjetskih medija.

Shulkina kladionica čak nije ni uvrstila jer vjeruje da su njegovi izgledi za odlazak toliko visoki da bi izgubila kad bi primala oklade, prenosi Hina. Nakon McMastera prema kladionici najveće izglede za odlazak imaju ministar pravosuđa Jeff Sessions i glasnogovornica Sarah Sanders.

Najsigurniji su prema kladionici potpredsjednik Mike Pence i voditeljica ureda za male poduzetnike Linda McMahon s izgledima za odlazak 1:50.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj