OD STAROG – NOVO! Pariski “Eres” aktualizira stare kupaće kostime

Pariski brand “Eres” nanovo lansira kupače kostime koji su postigli svjetsku slavu i priznanje.

Za sljedeće ljeto marka predstavlja aktualnu adaptaciju i interpretaciju far modela, na veliko oduševljenje i sreću klijenctica sa četiri strane svijeta, posebno onih koje cijene i vole grafičke krojeve i poseban način šivanja, koji podvlači ženstvenost i diskretnu eleganciju.

Piše: Džana Mujadžić

“Eres” je među labelima čije su reklamne kampanje uvijek jednostavne, ali savršene. Manekenke djeluju prirodno, dekor je jednostavan, a kostimi elegantni.

Pariska marka u vlasništvu grupe “Chanel”, nanovo plasira na tržište desetak ikonskih modela. Linije “Playa” i “Miami” su dokazale besprijekornost tropskih printova, više nalik na umjetničke crteže nego izazovne kostime koji izazivaju dvoznačne poglede.

Kod “Eresa”, odjeća za plazu se dugo obrađuje, cijelu jesen i zimu pa su predmeti u svježim nijansama, odabranim zbog postojanosti i bezvremenosti, kojima crveni privlačan jednodjelni model ili sivi, te mastic kao da izlažu komplimente. Ne izostaju ni crni chic, a ni simpatični, smeđi “terracotta”. Garantiraju savršen izgled koji je brzo postao ‘trendy’.

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj