PAMETNA, LIJEPA, SUVREMENA! Bosanka Tea Draganović očarala Ameriku

Prelijepa 21-godišnja Tea Draganović, porijeklom iz Prijedora odakle joj je otac Edgar i Zavidovića gdje zivi majčina obitelj, se kao aktualna Miss Idaho, nedavno natjecala za najljepsu Amerikanku. Titulu je osvojila Sarah Rose Sommers iz Nebraske ali je porijeklom Bosanka zadovoljna učešćem i prijateljstvima koje je stekla u Louisiani, gdje se natjecalo 50 djevojaka.

Nastanjena u glavnom gradu 43. države SAD-a, ljepotica studira masters iz biološko-medicinskih nauka na Idaho State University,  a aktivna je i kao koreografkinja folklorne grupe Bosanskog kulturnog centra u Boiseu.

Piše: Džana Mujadžić

Rođena u Njemačkoj gdje je njena obitelj najprije izbjegla, došla je u SAD sa dvije godine. Danas se brine i za mlađeg brata Dinu i povremeno radi kao manekenka. Sretno je zaljubljena u porijeklom Srebreničanina Muamera Hasanovića, sa kojim se nedavno i vjerila. Često dolazi u BiH radi dragih prijatelja, obitelji, ali i usavršavanja jezika.

Druga najdraža destinacija ove posebne ljepotice je Pariz , gdje se dobro osjeća i uživa u ljepoti grada te eleganciji stanovnica.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj