NOVI OBRAČUN MAFIJAŠA U BEOGRADU: Ubojice na motorima likvidirale kuma vođe Zemunskog klana

Svi detalji ubojstva ukazuju na to da je ono djelo dobro organiziranih i iskusnih, profesionalnih ubojica.

Na ulicama Beograda ponovno se odvija drama u kojoj glavnu ulogu ponovno imaju mafijaši. Sinoć je likvidiran 43-godišnji Dragoslav Miloradović, inače kum Luke Bojovića, vođe zemunskog klana. Miloradović je ubijen u beogradskom naselju Karaburma, ispred praonice u njegovom vlasništvu.

On je bio jedan od najbližih suradnika Luke Bojovića u Srbiji, a prema jednoj od prvih optžnica, zajedno su izrađivali lažne osobne fokumente koje je Bojović koristio za skrivanje i bijeg.

Djelo iskusnih ubojica

Kako piše Blic, svi detalji ubojstva ukazuju na to da je ono djelo dobro organiziranih i iskusnih, profesionalnih ubojica. Dvojica napadača u kacigama ubila su ga hicima iz vatrenog oružja, a on je umro na mjestu napada. Napadači su zatim pobjegli na motorima, a policija je za njima pokrenula opsežnu potragu. Motor je, nađem zapaljen nedugo nakon ubojstva, što predstavlja klasičan potpis plaćenih ubojica u zemljama bivše SFRJ, piše Blic.

Snimke nadzornih kamera neće pomoći u identifikaciji napadača

Napadači su pucali na Miloradovića u trenutku kad mu je zazvonio mobitel. Policija je pokupila čahure na mjestu ubojstva te će ih analizirati na tragove ljudske DNA, kako bi eventualno otkrili tko je rukovao streljivom korištenim u zasjedi. Ubojice neće moći biti identificiranje na osnovu snimki s nadzornih kamera jer su nosili kacige, no policija će ipak detaljno pogledati sve video zapise s kamera u okolini mjesta ubojstva kako bi odredila pravac bijega napadača.

 

(Global CIR/Blic)

Komentiraj