HONORAR OD FILMA POKLONILA DJECI BEZ RODITELJA U BiH! Osam godina nakon rastave sa Seanom Pennom, Robin Wright se ponovo vjenčala u Francuskoj

Osam godina nakon rastave sa Seanom Pennom, 52-godišnja glumica i producentica je rekla “da” Francuzu Clémentu Giraudetu, u malom gradiću galske oblasti Drôme.

Mladoženjina obitelj posjeduje šarmantno gospodarstvo u La Roche-sur-le-Buis, gdje su se za vrijeme veoma osobne svečanosti vjenčali 38-godišnji direktor odgovoran za VIP i međunarodno poslovanje poznate pariske modne kuce “Yves Saint Laurent” i slavna glumica, odjvena kao Jenny, čiji je lik tumačila u kultnom filmu “Forrest Gump”.

Par se upoznao prije godinu dana na pariskom Fashion Weeku, a brojni časopisi su objavili u studenom fotografije Robin i Clémenta iz kalifornijskog skijališta Tahoe City i nedavno iz talijanskog ljetovališta Capri. Robin Wright je najprije bila dadilja u Parizu, gdje je započela manekensku karijeru pa dobro govori francuski jezik.

Humanitarni potez prema djeci u BiH

Piše: Džana Mujadžić

Američka zvijezda rođena u Dallasu je najprije bila supruga glumca Dane Witherspoona od 1986 do 1988 godine pa se 1996 udala za Penna od koje se rastavila četiri proljeća kasnije. U tom medijski propraćenom i burnom braku rođena je danas 27-godišnja Dylan Frances i Hopper Jack kome je 25 godina.

Robin Wright je dugo bila zaručena za kolegu Bena Fostera ali je prekinula vezu 2015. Glumica je 2006. godine glumila u drami Anthonya Minghelle “Breaking and Entering” o snalaženju bosanskohercegovačkih izbjegliica u Londonu. Ostvarenje je producirao čuveni Sindney Polack, a u umjetničkoj ekipi su bili Juliette Binoche, Jude Law te Mostarac Velibor Topić i Branka Katić, nastanjeni u Velikoj Britaniji. Wright je svoj honorar ustupila za potrebe djece bez roditelja u Bosni i Hercegovini.

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj