(VIDEO) TAJNA SLUŽBA OBJAVILA DRAMATIČNU SNIMKU: Moldavski predsjednik izbjegao sigurnu smrt manevrom svojeg vozača

Kamion iz suprotnog smjera krenuo je preticati automobil i izgubio je kontrolu, vidi se na snimici prometne nesreće od 9. rujna koje su u javnost pustile moldavske sigurnosne službe. Upravo u trenutku u kojem vozač kamiona gubi kontrolu, nailazi predsjednički konvoj na putu za glavni grad Moldavije.

U službeni automobil prvog čovjeka najsiromašnije zemlje Europe, Igora Dodona, zabio se kamion, a samo zahvaljujući brzoj reakciji njegova vozača, koji je u zadnji tren auto skrenuo u jarak, Dodon je pretrpio samo lakše ozlijede. Dva automobila iz kolone su završila u jarku, a jedan se čak i prevrnuo na krov. Nevjerojatno, ali svi akteri nesreće su prošli s lakšim ozljedama. “Zahvaljujem svima na riječima potpore i porukama. Sve je OK, nitko od nas nije ozbiljnije ozlijeđen. Budite oprezni i pazite na sebe i svoju obitelj”  napisao je Dodon na Facebooku. ”

Isti dan poginuo drugi proruski političar

BBC ističe kako je Dodon, proruski predsjednik zemlje u kojoj sve više građana prosvjeduje protiv njegove vlasti, zamalo poginuo u nesreći koja se zbila svega nekoliko sati nakon prometne nesreće u kojoj je život izgubio Gennady Gagulia, premijer Abhazije, samoprozvane republike koja se uz rusku podršku ’90-ih odcijepila od Gruzije.

(Global CIR/Net.hr)

Komentiraj