IVANIĆ TVRDI DA I ON I DODIK ZNAJU KO JE POBJEDNIK: “Dodik džaba pravi dramu, obojica smo dobili posljednja istraživanja…”

Moj protivkandidat džaba pravi dramu po medijima. Posljednja istraživanja smo dobili obojica i obojica znamo ko je pobjednik, kaže srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Poručuje da će 7. oktobar biti lijep dan.

Narod se budi i nema potrebe da se bilo ko plaši promjena. Izbori će biti mirni i dostojanstveni i već 8. oktobra stajemo u kraj bahatosti, ponovo pravimo društvo za pristojne i društvo u kojem se cijeni rad – priča Ivanić.

Podsjeća da je u protekle četiri godine dokazao da su političke pobjede moguće i to bez galame, širenja panike, laži i vrijeđanja onih koji drugačije misle.

– Kod njega smo vidjeli galamu, paniku, uvrede i laži. Samo su pobjede izostale. Moj protivkandidat i ja smo dva svijeta. I u politici, ali i u ponašanju, rječniku, pa ako hoćete – i po imovini – kaže Ivanić.

Ivanić podsjeća da on Srpskoj otvara vrata, a Dodik ih zatvara.

– Ipak, njemu stranci ne smetaju kad na njih troši desetine miliona maraka narodnih para Srpske. Ne smetaju mu stranci kad lobira za aktivaciju Akcionog plana za članstvo u NATO (MAP) i kad im se dodvorava – kaže Ivanić.

Tvrdi da Dodik iza scene pravi svakakve gluposti sa strancima i da mu je bolje da ga ne izaziva da progovori.

– Posvađao nas je sa svima, podijelio nas između sebe i vrijeme je da ga neko spriječi u tome. Ja ću u tome uspjeti. A vaše je samo da ne dozvolite da neko iskoristi vaš glasački listić. Popijte kafu, pa na izbore! – poručio je Ivanić.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj