(VIDEO) A TO JE TEK POČETAK PRIČE: Lopov završio na internetu zbog nevjerovatne sličnosti sa Rosom iz “Prijatelja”

Lopov koji je u američkom marketu ukrao gajbu piva, zbog nevjerovatne sličnosti sa glumcem iz popularne serije “Prijatelji” dospio je na sve društvene mreže. Ono što je interesantno jeste da je ova priča dobila i “nastavak” jer se nakon širenja videosnimka javila žena koja tvrdi da je prepoznala pljačkaša i da je to njen davno izgubljeni sin.

Lopov završio na internetu zbog nevjerovatne sličnosti sa Rosom iz "Prijatelja"

Naime, frizerka i kozmetičarka Susan Troubridge (58) vidjela je fotografiju kradljivca i nazvala policiju i rekla im da vjeruje da je to njen usvojeni sin. Pošto liči na glumca Davida Schwimera (51) završio je na internetu. Naime, Suzanin sin Paul je nestao 2007. godine.

Nazovite to majčinim instinktom ili šta već, ali sam 100 odsto sigurna da je to on. To su njegove oči i na taj način mu kosa pada. Ovo je prva njegova fotografija koju sam vidjela u posljednjih 11 godina i nevjerovatna je”, kaže.

Susan ima troje djece, a petoro ih je usvojila. Pola je posljednji put vidjela dvije nedjelje prije nestanka. Tada ga je otpratila na aerodrom jer je išao na odmor na Barbados, a poslije toga se više nije vratio. Kozmetičarka misli da je tamo upao u loše društvo.

Paula je usvojila kada je imao devet godina. Tada je, kako tvrdi, patio od šizofrenije. “Navikla sam se na to da se neće vratiti, a onda odjednom dobijem poruke o njemu i sve mi se vratilo”, rekla je Susan koja želi da zna da li je njen izgubljeni sin živ. Zaklela se da neće prestati da ga traži.

Policija iz Blackpoola je potvrdila da su identifikovali muškarca, ali neće javno reći njegovo ime.

Podsjetimo, prvo je radnica iz opljačkanog supermarketa rekla policiji da je Ros iz “Prijatelja” pljačkaš. Nakon toga se i sam glumac javio jednim snimkom, a rekao je da je u vrijeme pljačke bio u SAD-u. Počele su da kruže teorije da ima zlog brata blizanca, a Twitter je bio preplavljen šalama na njegov račun.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj