ŠTO JE PLOVIO, PLOVIO JE! Nova drama Johnnyja Deppa: Izbacili ga iz ‘Pirata s Kariba’

Holivudskog glumca Johnnyja Deppa (55), izbacili su iz postave američke filmske franšize Pirati s Kariba i više neće biti u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku kojeg Disney Studio planira snimiti, piše Daily Mail. Scenarist Stuart Beattie prvi je u javnost izašao s informacijom kako više neće angažirati slavnog glumca, a on se još nije oglasio povodom te odluke. 

– Mislim da je odradio sjajan posao. Očito, poistovjetio se s tom ulogom, učinio je potpuno svojom i ona mu je donijela najveću slavu – rekao je Beattie.

Johnny je igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka snimljenih u prošlih 15 godina. Čini se kako je u ‘Dead Men Tell No Tales’, zadnjem nastavku s najmanjom zaradom na kino blagajnama, ipak zadnji put plovio.

Depp proteklih nekoliko godina proživljava prave privatne drame. Našao se usred nekoliko različitih skandala, uključujući novčane probleme, turbulentan razvod od glumice Amber Heard (32) koja ga je optužila za zlostavljanje te problem s ovisnošću o alkoholu. Tijekom ljeta zabrinuo je obožavatelje lošim izgledom i drastičnim gubitkom kilograma.

Da nešto s glumcem nije u redu pokazuje i njegovo ponašanje, kada je u lipnju pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, ali i nedavni incident sa snimanja filma ‘Labirint’ gdje je Johnny fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.

Udario ga je u rebra, a kad ga je krenuo i dalje tući, ljudi sa seta su ih odvojiti. Nakon toga je, kako je ispričao jedan od svjedoka, koji je rekao i da je Depp na set došao u ‘toksičnom stanju’, menadžeru nudio novce da ga udari i vikao: ‘Udari me ako smiješ, evo ti 100.000 dolara’.

Kako su američki mediji pisali, Johnny je poludio kada je od gradskih vlasti zatražio da mu dopuste dodatnih pola sata snimanja na ulici, što su mu oni odbili.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj