(VIDEO) ‘BIRD BOX’: Naučno-fantastični horor sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi

U svijetu gdje je trećina čovječanstva pobijena, jedina šansa preživjelima je ne gledati u monstrume koji ih love. Zatvorite oči i krenite u divljinu, u nadi da nećete na njih nabasati.

‘Mjesto tišine’ oduševio je publiku diljem svijeta i zaradio podosta dobre novce, pa je odmah postalo jasno da će studio krenuti naprijed s planovima za snimanje nastavka. No prije nego što nam se vrate superbrzi monstrumi s nevjerojatnim sluhom, dobit ćemo priliku pogledati znanstveno fantastični horor drugačije vrste. U igri je film ‘Bird Box’, sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi.

U ovom postapokaliptičnom trileru, koji se odvija u svijetu gdje je trećina čovječanstva pobijena, preživjelima je jedina šansa ne gledati u monstrume koji ih love. Iz nekog nepoznatog razloga, za sada shvatljivog doslovno nikome, čudovišta u ovom filmu mogu vas napasti i ubiti samo ako ste ih ugledali.

Glavni lik je Malorie, koja s dvoje djece putuje do mjesta koje bi moglo biti pravo utočište od ubojitih čudovišta.

Uz Sandru Bullock u filmu nastupa prava mala armija što sporednih, što glavnih glumaca. Tako ćemo gledati Trevante Rhodesa, Jacki Weaver, Rosu Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rela Cherryja, Toma Hollandera, Colsona Bakera i BD Wonga u sporednim ulogama, dok su glavne uz Bullock preuzeli Sarah Paulson i John Malkovich.

‘Bird Box’ režira Susanne Bier, redateljica mnogih nagrađenih filmova. Eric Heisserer, scenarist odličnog ‘Dolaska’, piše scenarij i za ovaj film, koji u kina dolazi krajem ove godine.

 

(Global CIR/24sata.hr)

 

Komentiraj