(VIDEO) STROGO POVJERLJIVO: Od glumaca skrivali scenarij zadnje sezone

Iako se u kratkom videu ne prikazuju novi kadrovi, već scene iz dosadašnjih epizoda, otkriveno je kako će osma sezona biti lansirana u travnju 2019. godine. Također, autori su otkrili kako osma sezona ima šest epizoda.

Dugo iščekivani trailer posljednje sezone ‘Igra prijestolja’ ugledao je svijetlo dana, a obožavateljima mega popularne serije napokon je otrkiveno kada će se prikazivati premijera prve epizode. Autori serije David Benioff (48) i Dan Weiss (41) još su u ljeto 2017. najavili kako će osmoj sezoni posvetiti najviše vremena, točnije godinu i pol. Pretpostavlja se da je na osmu sezonu serije utrošeno najviše novaca do sada, skoro 100 milijuna kuna samo po jednoj epizodi.

Iako se u kratkom videu ne prikazuju novi kadrovi, već scene iz dosadašnjih epizoda, otkriveno je kako će osma sezona biti lansirana u travnju 2019. godine. Također, autori su otkrili kako osma sezona ima šest epizoda, za razliku od svih dosadašnjih koje su imale sedam, ali navodno će trajati 80 minuta ili više.

Detalja je malo, a razlog tome je curenje informacija o seriji za vrijeme snimanja sedme sezone. Upravo zbog toga scenarij za osmu sezonu glumci nisu dobili na papiru.

– Scenarij moramo slušati kroz slušalice – izjavio je Nikolaj Coster-Waldau (48) koji u seriji glumi Jamieja Lannistera. Njegov kolega Peter Dinklage (49) u seriji tumači ulogu patuljka Tyriona Lannistera, a za Entertainment Weekly ispričao je kako će posljednja bitka biti brutalno krvava, a u usporedbi s bitkom Kopiladi djeluje kao zabavni park.

foto: Twitter/24sata

Posljednju bitku u traileru najavljuje i jedan od glavnih likova, Jon Snow.

– Postoji samo jedan rat koji je zaista bitan. I on je tu – izgovara glumac Kit Harington (31).

Autorima serije bilo je bitno da posljednja sezona izađe na male ekrane prije 31. zbog dodjela nagrade Emmy. Za tu se nagradu uzimaju u obzir samo one serije koje su emitirane prije navedenog datuma.

 

(Global CIR/24sata.hr/Agencije)

Komentiraj