PUCNJAVA U BEČU: Navodno je ubijen član zloglasnog kavačkog mafijaškog klana

Jedna od dvije osobe ranjene u petak u pucnjavi u Beču je preminula, objavila je policija. Policija je odmah započela potragu oko mjesta gdje su dvije osobe pronađene u četvrti Lugeck. Lugeck je i popularni restoran.

“Dvije osobe pronađene su s prostrijelnim ranama danas oko 13.30 sati u Lugecku u Beču”, objavila je policija u priopćenju. Okolnosti pucnjave zasad nisu poznate, dodala je policija. “Pokrenuta je potraga. Daljnje pojedinosti nisu poznate”, kazala je policija.

Jedan osumnjičeni je u bijegu, objavila je policija u tvitu i odbacila povezanost ovog događaja s terorizmom.

Srpski Blic piše da je ubijen jedan od članova zloglasnog kavačkog mafijaškog klana Vladimir Roganović. Lokalni mediji pišu da su napadač i žrtva govorili “srpsko-hrvatskim” ili bosanskim jezikom.

 

Područje nadlijeću helikopteri

Područje su okružile snage reda i nadlijeću ga helikopteri, a policija je na Twitteru napisala da nema opasnosti za javnost.

Pucnjava se dogodila u tradicionalnom austrijskom restoranu “Figlmuelleru”, udaljenom svega nekoliko stotina metara od bečke katedrale.

RT piše kako su u blizini restorana pronađene dvije ranjene osobe, a policija je na Twitteru objavila kako su okolnosti događaja još uvijek nerazjašnjene. Osumnjičeni je u bijegu.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj