SPONTANO OKUPLJANJE NA TRGU KRAJINE: Privedena i majka ubijenog Davida Dragičevića, otac Davor završio na hirurgiji!

Na Trgu Krajine je situacija sve vrijeme na granici incidenta, a nakon što su jutros uhapšeni roditelji ubijenog Davida Dragičevića, Davor Dragičević i Suzana Radanović. Osim njih, uhapšeno je i još nekoliko aktivista grupe “Pravda za Davida”. 

Službenici MUP-a RS su priveli i majku tragično ubijenog Davida Dragičevića Suzanu Radanović, kao i još dvije osobe. Radanović je jutros prva obavijestila javnost o hapšenju Davora Dragičevića.

Spontano okupljanje građana počelo je nakon jutrošnjeg hapšenja Davora Dragičevića zbog, kako su naveli iz banjalučke policije, ugrožavanja sigurnosti. Dragičević je priveden jer se navodno nije odazivao na pozive na saslušanje, potvrdio je za N1 advokat Davora Dragičevića Ifet Feraget.

Davor na hirugiji

Dragan Tolimir, advokat Davora Dragičevića, kazao je da je Dragičević povrijeđen jutros prilikom privođenja, te da je bio na Odjelu hirurgije na pregledu.

– Davor je na Hirurgiji, jer mu je ruka iščašena/slomljena prilikom hapšenja, dok se Suzana i još nekoliko pripadnika grupe “Pravda za Davida” nalazi u PU Banja Luka – objavio je na svom blogu banjalučki novinar Slobodan Vasković.

Na Trgu je i predsjednik PDP-a Branislav Borenović koji je zatražio hitno puštanje svih privedenih.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj