U BEOGRADU UBIJEN POZNATI KRIMINALAC: Neko mu je podmetnuo bombu pod Mercedes

Večeras u 19:45, na uglu ulica Cara Dušana i Novog novosadskog puta, u beogradskoj općini Zemun, poginuo je u eksploziji automobila Nenad B. (48), inače više puta osuđivan za teška kaznena djela, ubojstvo i pokušaj ubojstva, izvještava Telegraf.

Tijekom vožnje, u blizini Pupinovog mosta, Nenadov je Mercedes karavan crne boje eksplodirao. Od jačine eksplozije oštećeno je još nekoliko automobila koji su u tom trenutku bili u njegovoj blizini.

Podmetnuta bomba aktivirana daljinskim upravljačem

Prema neslužbenik informacijama Blica, pod Mercedes je bila podmetnuta bomba koju je nepoznati počinitelj aktivirao daljinskim upravljačem, najvjerojatnije iz neposredne blizine.

Nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice, a na mjesto događaja upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd, piše Telegraf.

Odjeknulo poput granate

Svjedoci su rekli da se u trenutku eksplozije začuo zvuk koji je odjeknuo poput granate.

“Čulo se jače od bombe, detonacija je bila toliko jaka da je odbacila čovjeka s parkinga na drugu stranu ulice”, ispričao je jedan od svjedoka koji su bili na mostu.

Od siline eksplozije, na zgradi udaljenoj oko pola kilometra od mjesta ekspolozije tresli su se prozori. Jedan od svjedoka koji je bio u ratu rekao je da zvučalo poput mine budući da “samo ona može proizvesti tako prodoran zvuk”.

Preživio pas jazavčar

Ipak, eksploziju je nekim čudom uspio preživjeti Nenadov pas jazavčar koji se nalazio u prtljažniku, izvještava Telegraf.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj