(VIDEO) EKSPERIMENTALNI PROJEKAT: Pet sati filma, a vi birate smjer priče i kraj!

“Black Mirror” je konačno “izbacio” trailer za dugoočekivani projekat “Bandersnatch” koji će se danas premijerno prikazati na Netflixu.  U pitanju je dugometražni film koji je vjerovatno uvertira pete sezone serije “Black Mirror”, a već je najavljeno da postoji čak pet sati snimljenog materijala.

Slikovni rezultat za Black Mirror 5 hours

Iako film zvanično traje sat i po vremena, poenta je u tome što je ovo prvi eksperimentalni projekat u kojem će se spojiti svijet filma i video igara, jer će gledaoci imati priliku da u toku filma biraju smjerove u kojima će priča ići. Tako će finalni ishod zavisiti od toga šta gledalac bude odlučio da želi da bude!

Radi se o grupi kompjuterskih “gikova” iz osamdesetih koji planiraju da naprave video igru na osnovu priče iz knjige koja nikada nije objavljena, jer je autor poludio i ubio svoju ženu. Protagonista filma Stefan je pozvan da se priključi timu kako bi pomogao da se napravi igra.

Međutim, kao i u svakoj “Black Mirror” priči, nešto polazi po zlu i vidimo kako svi polako počinju da gube razum.

Pogledajte trailer koji će vas sigurno zaintrigirati da saznate šta se tu tačno dešava i koja je ovoga puta mračna poruka iza svega:

(Global CIR/Mondo/Agencije)

Komentiraj