VRATIO OSMIJEH BOLESNOJ DJECI: Johnny Depp u ‘Institutu Curie’ u Parizu

Čuveni američki glumac se dugo vremena družio sa djecom i osobljem Centra za liječenje i istraživanje raka  u pariskom Institutu Curie, učinivši svečanijim i ugodnijim pretprazničko raspoloženje.

Iako više neće nositi kostim Jacka Sparrowa, jer je Disney zvanično objavio kraj suradnje sa Johnnyjem Deppom na franšizi “Pirati s Kariba” , 55-godišnji umjetnik je odjenuo privlačnu odjeću i pojavio se u Institutu, iznenadivši i oduševivši najmlađe pacijente.

Piše: Džana Mujadžić

Svjedoci neočekivanog posjeta s ushićenjem su izjavilli medijima: ‘Velika hvala Johnnyju Deepu za  posvećeno vrijeme, način ophođenja, podršku i angažiranost za najnježnije. Predivan dar za nastupajuću 2019. godinu koji je odusevio: male, velike, pacijente, cjelokupno osoblje, ljekare i istražitelje.’

Godine 2015. glumac je snimajući peti dio “Pirata”, otisao sa platoa pozdraviti djecu liječenu u bolnici Lady Cliento u Brisbaneu. Učinio je isto u Vancouveru, posjetivši najmlađe u BC Children’s Hospitalu. Bio je u kanadskoj metropoli zbog snimanja filma “Richard Says Goodbye”, reditelja Waynea Robertsa. Zatim je boravio u bolnicama Tahitija i Londona.

Samo sam im htio vratiti osmijeh na lice – izjavio je Depp u Graham Norton Showu.

Glumčeva nasljednica Lily Rose Depp uspjesno ide očevim tragom i upravo promovira novi film “Vjeran muškarac”/L’Homme Fidèle/ koji je snimila sa Leatitiom Casta i njezinim suprugom, glumcem i rediteljem Louisom Garrelom. Od majke Francuskinje Vanesse Paradis je naslijedila ljubav za modu i eleganciju, pa je i uspješna manekenka za velike i poznate kuće. Sin Jack, također, živi u Gradu Svjetlosti.

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj