VESELO U REGIJI! Beograđani u novu godinu uz Bajagu, Zagreb proslavljao uz ‘Hladno pivo’

Brojni stanovnici i gosti srbijanske prijestolnice od 2018. godine oprostili su se na trgu ispred Narodne skupštine, gde je počeo višesatni provod za koji su se pobrinule domaće muzičke zvijezde čiji se nastup žarko iščekivao.

kombo docek 4

U novu godinu uz numeru ‘Tišina’

Nakon prekjučerašnjeg zagrijavanja uz S.A.R.S., Stereo MC i Rudimental, drugog dana trodnevnog programa ispred zgrade Narodne skupštine publiku su zabavljali Saša Kovačević, Bajaga i instruktori, Haris Džinović i Dejan Petrović Big bend.

Odbrojavanjem posljednjih sekundi, Beograđani i gosti su se oprostili od stare i čestitali jedni drugima ulazak u 2019. godinu. Ovoga puta, numara kojom su “zagazili” u Novu godinu bila je “Tišina”.

– Živi bili i neka vam se ispune sve želje – poručio je Momčilo Bajagić. Ubrzo nakon ponoći na binu je izašao Haris Džinović, a slavlje se nastavilo u još veselijem tonu.

Konfete u bojama srpske zastave rasule se širom Trga Nikole Pašića

Zagreb u veseloj atmosferi zakoračio u 2019.

Na glavnome zagrebačkom trgu veselo se, uz pjesmu, ples i vatromet, ušlo u Novu 2019. godinu, a čestitku Zagrepčanima i njihovim gostima tradicionalno je uputio gradonačelnik Milan Bandić.

Zagreb: Doček nove na Trgu bana Jelačića

Zagrijavanje je počelo na Silvestrovo u 21,30 sati, kada su Zagrepčanke i Zagrepčane te njihove goste zabavljali renomirani DJ-ji okupljeni u projektu DJ Akademija. Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu na glavnome zagrebačkom trgu u 22,30 sati stigla su “Četiri tenora” – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak, koji su uz pratnju Revijskog orkestra i pod ravnanjem Dinka Apellta izveli agramerske pjesme.

Na pozornicu je zatim došao gradonačelnik Bandić, koji je, uz već tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima odbrojavao posljednje minute stare godine te svima čestitao novu 2019., a nakon toga uslijedio je koncert Hladnog piva.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj