NIJE ZASLUŽIO OVAKAV ODLAZAK… Ceca Bojković neutješna zbog smrti Marka Nikolića

Vijest da je preminuo glumac Marko Nikolić pogodila je i Svetlanu Cecu Bojković, koja je sa legendarnim Gigom Moravcem igrala u seriji “Bolji život”.

Slikovni rezultat za ceca bojković o nikoliću

Poznata glumica neutešna je zbog Markove smrti i, kako kaže, on nije zaslužio takav odlazak.

– Strašno mi je teško. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što se toliko mučio. On je bio divan čovek i nije zaslužio ovakav odlazak… – rekla je Ceca Bojković, koja se prisjetila momenata koji je provela sa Markom:

– Bio je toliko svestran. On je imao širok krug interesovanja, njega nije zanimala samo gluma. Čovjek je sa njim mogao o svemu, o raznim temama da priča. Bio je radoznao i otvorenog uma. Bio je i pouzdan prijatelj, pravi – rekla je Ceca i dodala:

– Uvijek je bio nasmijan i volio da se šali. Ako bih ja nešto izjavila duhovito, on bi se samo nastavio na to. Uvijek smo se šalili na snimanjima. Bilo je divno raditi sa njim.

Kako je rekla, Marka je posljednji put vidjela prije nekoliko mjeseci.

– Od ljetos ga nisam videla. Tada je još uvijek bilo sve u redu… On je bio toliko divan čovjek… Nismo se vidjeli i čuli, ali su mi rekli da se izvukao iz te bolesti. Bio je pun nade da će sve to pobijediti, a nažalost se desilo suprotno – rekla je Svetlana.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj