EVO ZAŠTO JOJ ON NE ŽELI POMOĆI: Sestra Davida Beckhama prodaje stvari iz kuće da preživi

Lynne Beckham-Briggs našla se u teškim, finansijskim problemima, a barem dio novca odlučila je skupiti rasprodajući ponajviše dječje stvari putem svog Facebook profila.


Bivša radnica na recepciji, 47-godišnja Lynne Beckham-Briggs, starija sestra bivšeg fudbalera Davida Beckhama putem svog Facebook profila rasprodaje polovnu dječju odjeću, iznošene kopačke za fudbal, dekice za bebe, pa čak i pećnicu i sve to za nekoliko funti.

Britanski mediji otkrili su, nakon što je Beckham organizovao novogodišnju zabavu na koju je potrošio oko 30 hiljada funti, njegova sestra finansijski i ne stoji baš najbolje, a mnogi se pitaju zašto joj slavni brat ne pomogne, budući da se njegovo bogatstvo procjenjuje na nevjerovatnih 339 miliona funti, piše Tportal.

No, čini se da su Beckhamu dozlogrdili konstantni problemi starije sestre, kojoj je već pomagao nekoliko puta, no ona svaki put iznova zapande u nove finansijske probleme. Tako joj je prije gotovo 10 godina kupio kuću za 250 hiljada funti, a koja se danas procjenjuje na oko 470 hiljada.

Inače, Lynne se 1999. godine udala za Colina Everyja, s kojim ima troje djece, a vjenčanju je prisustvovao i David Beckham bez supruge Victorije. Par se rastao 2011., a nakon toga je Lynne Beckham-Briggs svoju vjenčanicu prodala preko eBaya za samo 5,50 funti.

O svemu što se događa sa starijom sestrom, David Beckham još se uvijek nije oglasio.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj