OMILJENO LJETOVALIŠTE BOGATIH I SLAVNIH U PLAMENU: Platili za noć 5.000 funti, a onda bježali da spase vlastite živote!

Nakon što je došlo do požara u luksuznom odmaralištu na vodi Gili Lankanfushi na sjevernom atoliju na Maldivima, posjetitelji su bili prisiljeni bježati od vatre kako bi si spasili život, piše Daily Mail. 

Omiljeno slavnima

Vatra je progutala vile odmarališta, a smatra se kako je požar počeo u ili blizu vila te se proširio na restoran i kuhinju. Širenju požara pomogli su snažni vjetrovi.

Luksuzno odmaralište bilo je na popisu TripAdvisora kao jedan od pet najboljji na svijetu u 2018. godini i poznati i slavni kao Tommy Lee i Adrien Brody uživali su u svim prednostima vila na vodi.

Gosti koji su morali unaprijed platiti 5 tisuća funti bježali su na plaže kako bi se spasili pred vatrenom stihijom s obzirom da jedini način da se ode s otoka je uz pomoć broda.

Uzela putovnicu i pobjegla

“Probudili smo se oko ponoći i izjurili iz vile kako je vatra gutala odmaralište i toliko vila. Bila je vatra na palmama koje su padale na plaže. Bili smo prestravljeni”, izjavila je užasnuta gošća hotela Marta Otaduy. 

Otaduy je izjavila kako su ona i njezin partner držali svojeg dvogodišnjeg sina, dok je osoblje predavalo gostima maske za disanje i prsluke za spašavanje.

Modna blogerica i manekenka Lucy Williams uspjela je uzeti samo svoju putovnicu i nužnosti prije nego što je pobjegla pred vatrom sa svojim partnerom. Pohvalila je osoblje koje se vratilo u vile kako bi uzeli nužnosti od gostiju, te su spasili igračke za djecu.

Uzrok požara

U ovom trenutku ne zna se uzrok požara, ali istraga je u tijeku.

Luksuzano odmaralište pohvalilo je ponašanje svojeg osoblja, te objavilo kako nijedan od gostiju nije ozlijeđen u požaru.

Gostima je ponuđen alternativni smještaj.

 

(Global CIR/Net/Agencije)

Komentiraj