OPSEŽNA POTRAGA ŠIROM SRBIJE: Utvrđen identitet ubice sa snimka jučerašnje likvidacije u Beogradu

Pripadnici MUP-a Srbije identifikovali su muškarca koji je juče na Banovom brdu hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića, saznaje “Blic”. Riječ je o Subotičaninu Čabi Deru (38), za kojim je u toku opsežna potraga širom Srbije.

Slikovni rezultat za LIKVIDACIJA na Banovom brdu

Sve policijske jedinice su na nogama i pretresaju brojne lokacije, dok se nadgledaju i svi granični prelazi u potrazi za osumnjičenim.

Podsjetimo, trenutak kada Der puca u Markovića ispred njegove kuće zabilježile su i nadzorne kamere iz doma žrtve.

Motiv likvidacije još uvek je nepoznat, ali se spekuliše da se dovodi u vezu sa neraščisćenim računima Markovićevog šurjaka Aleksandra Š., inače pripadnika međunarodne bande “Pink Panter”

(VIDEO) JOŠ JEDNA ‘POGREŠNA LIKVIDACIJA’?! Uznemirujući snimak: Vidi se lice ubice, tablice auta iz kojeg je izašao te hladnokrvno ubio Nenada M.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila oko 10 sati ispred porodične kuće u kojoj je Marković živio sa suprugom i bebom, u trenutku kada je izašao do automobila da spakuje kolica za bebe.

Ubica je na pištolju imao prigušivač, te niko od komšija i članova porodice nije čuo smrtonosne hice koji su zavšili u Markovićevim grudima i glavi. Još dok je na licu mjesta trajao uviđaj, govorkalo se da je najvjerovatnije ubijen pogrešan čovjek, te da je prava meta bio upravo njegov šurak, Aleksandar Š, kriminalac poznat policiji.

Ipak, zvanična potvrda o ovome još nije stigla.

 

(Global CIR/Agencije)

  1. […] OPSEŽNA POTRAGA ŠIROM SRBIJE: Utvrđen identitet ubice sa snimka jučerašnje likvidacije u Beogr… […]

Komentiraj