SUPRUGA PRINCA HARRYJA NE ŽELI KONTAKT SA OCEM: ‘Meghan se ponaša gore nego kći nekog serijskog ubojice…’

Thomas Markle (74), otac vojvotkinje Meghan Markle (37) i dalje poduzima sve što može kako bi njegova kćer napokon stupila u kontakt s njim. Nisu pričali već osam mjeseci, Thomas nije uspio doći do Meghaninog broja telefona ili e-maila, ali će se i dalje truditi, piše The Sun. 

– Nastavit ću pričati i vjerojatno ću postati još glasniji. Ako ikada budu htjeli pričati sa mnom, stišat ću se malo. Ali u međuvremenu neću postati redovnik koji se zaklinje na šutnju – ispričao je Thomas koji ne shvaća zbog čega njegova kćer ne želi pričati s njim.

– Ljudi pobiju 19 osoba sjekirom i ne dobiju od svog djeteta ovo što sam ja dobio od Meghan. Nije mi jasno što sam napravio. Uvijek sam bio dobar otac. Meghan se ponaša gore nego kćeri serijskih ubojica, one njih posjećuju u zatvoru – kaže Markle.

Harry and Meghan's top 10 most romantic moments | Autor: Ben Birchall/Press Association/PIXSELLfoto: Ben Birchall/Press Association/PIXSELL

Dok se Thomas bori da ponovno bude u dobrim odnosima s Meghan, ona niže skandal za skandalom. Otkako je započela vezu s princem Harryjem (34), Britanci su podijeljeni u dvije skupine. Dok ju jedni obožavaju, drugi ju ne mogu podnijeti i ne sviđa im se što se princ s njom vjenčao.

Royals attends Christmas Day Church service | Autor: Joe Giddens/Press Association/PIXSELLfoto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

Nedavno se saznalo da je vojvotkinja u proteklih godinu dana potrošila više od 3 milijuna kuna na odjeću, što je šest puta više nego što je Kate Middleton(36). To je razljutilo porezne obveznike iako su iz Kensingtonske palače rekli da je Meghan odjeću platila svojim privatnim novcem.

 

(Global CIR/24sata.hr/Agencije)

Komentiraj