DEMANTIRALA NAVODE MEDIJA! Milena Ivanović: Oliver nikada nije imao direktnu prijetnju

Supruga ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović, izjavila je da njezin suprug prije ubistva nikada nije dobio direktnu prijetnju niti je smatrao da je ugrožen.

Slikovni rezultat za milena popović ivanović

 

Ona je demantirala navode pojedinih medija da je Ivanović dao imena ljudi koji su ugrožavali njegovu sigurnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prenosi Beta.

-Oni su pričali o svim temama ali se Oliver ni u jednom trenutku nije osjetio nesiguran. Oliver je u vrijeme predizborne kampanje govorio da uvjeti u kojima se ona odvija, nisu dobri. Radio je na tome da izbori koji se održavaju na Kosovu budu demokratski i govorio je o sigurnosnoj situaciju u čitavom tom kontekstu – kazala je Milena Popović Ivanović.

Ona je dodala da neće sudjelovati ni na kakvim skupovima povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića, 16. 1., kao i da neće organizirati političko-građanski skup tim povodom.

Oliver Ivanović ubijen je 16. 1. prošle godine, s više hitaca u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj