(VIDEO) OBJAVLJEN TRAILER NOVE SEZONE ‘IGRE PRIJESTOLJA’: U trećoj epizodi najveća bitka ‘ikad snimljena u povijesti televizije’

Nakon mjeseci i mjeseci čekanja, napokon je izašao trailer za novu sezonu serije ‘Igre prijestolja’. Video je objavio HBO, a na YouTubeu ga je dosad pogledalo već preko deset milijuna ljudi. 

Nova i posljednja sezona planetarno popularne serije ‘Igre prijestolja’ počinje 14. travnja, a ako je sudeći po komentarima obožavatelja, gledanost će biti veća nego ikad. 

Objavljeni trailer prikazuje Jona Snowa, Aryju i Sansu Stark koji se okupljaju u obiteljskoj grobnici ispod Winterfella. Nalaze se ispred tri kipa koji izgledaju identično kao oni, ali onda se događa nešto čudno – život iznenada nestaje… S obzirom na to kako je završila prethodna sezona, to najvjerojatnije znači da se bijeli šetači polako približavaju jugu.

Posljednja sezona serije imat će samo šest epizoda, ali bi zato svaka epizoda trebala biti poput zasebnog filma. Osim toga, najavljeno je da će bitka u trećoj epizodi posljednje sezone biti najveća bitka ‘ikad snimljena u povijesti televizije’.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj