GLASNOGOVORNICA BIJELE KUĆE! Sanders: Bog je htio da Tramp postane predsjednik

Glasnogovornica Bijele kuće kazala je u intervjuu CBS-u kako vjeruje da Bog poziva sve da ispune različite uloge pa je tako htio da Trump vodi zemlju.

“Mislim da Bog poziva sve nas da ispunimo različite uloge u različitim vremenima i mislim kako je htio da Donald Tramp postane predsjednik i zato je on ondje. Mislim da je učinio sjajan posao podržavajući puno stvari do kojih je vjernicima zaista stalo”, rekla je Susan Sanders.

Sanders nije kazala smatra li, niti je bila upitana, da je Bog izabrao i prethodnoga predsjednika, Baracka Obamu.

Sanders se također dotaknula svog odnosa s medijima i novinskih konferencija u Bijeloj kući koje su postale rijetkost, napomenuvši kako brojni novinari samo žele “podmetati”.

Uz ogradu da ne želi generalizirati, Sanders je rekla da među novinarima vidi mnogo ljutitih lica i objasnila “ljudi kojima je jedini cilj da vas uhvate u trenutku nespremnosti”.

Glasnogovornica Bijele kuće od srpnja 2017., Sanders kći je istaknute osobe američke politike,Mikea Huckabeeja, baptističkog pastora i bivšeg guvernera Arkansasa, piše francuska agencija AFP.

U više navrata ona je pri susretima s novinarima govorila o svojoj vjeri. Na početku Trampova mandata Sanders je bila zamoljena da komentira njegovo ponašanje i rječnik kojim se služi pa je odgovorila  

“Kao vjernica, mislim da ne postoji samo jedan model ponašanja i kad mi postave takvo pitanje odgovorim ‘Bog je tako htio'”.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj