SPORTSKO-URBANA ODJEĆA NOVI HIT! Američki nogomet spojio brendove Adidas i BAPE

Za slijedeće izdanje Super Bowlea koje se za nekoliko dana organizira na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti, marka Adidas se ujedinila sa japanskim streetwear labelom A Bathing Ape, poznatijim po nazivu BAPE. Zajedno predstavljaju “capsula” kolekciju posvećenu američkom nogometu, spajajući performans s urbanom kulturom odijevanja.

Nije prvi put da brand s tri trake djeluje sa BAPE-om, ali se trenutno radi o kompletnoj kolekciji: nogometnim kopačkama, tenisicama za trčanje, odjeći, modnim dodacima pa čak i sportskoj opremi. Svi proizvodi povezuju sport sa streetwear kulturom, bliskoj BAPE-u.

Piše: Džana Mujadžić

Ostvarena u ograničenom izdanju, kolekcija ističe ikonsku japansku “camou” u dvije harmonije boja, sa motivom “Adidas Football i Adidas“.

Sadrži najnovije kramponirane cipele Adizero 8.0, UltraBoost za trčanje. Ljubitelji sportskog načina odijevanja  pronaći ce majice i jakne sa kapuljačama, tajice, zaštitne kaskove i razumljivo, amblematične lopte za američki nogomet.

Povezana slika

Svi ostvareni proizvodi kolekcije “capsula” sa maestralno spojenim umijećima dva veoma različita brenda, moci ce se nabaviti online i u prodavaonicma dva labela od 3. veljače.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj