DESECI TENKOVA STIGLI U KOPRIVNICU! Šef kolodvora tajnovit: Nisam ovlašten davati informacije

Teretni vlak pun borbenih ratnih tenkova oko 14 sati je napustio koprivnički željeznički kolodvor. Prema informaciji fotoreportera portala podravski.hr , na kompoziciji je bilo nekoliko desetaka moćnih ratnih strojeva.

Kompozicija je u Koprivnicu stigla prijepodne i na kolodvoru je bila nekoliko sati. Čitava stvar obavijena je velom tajne.

– Nisam ovlašten davati informacije o čemu se radi. Iskreno, ne znam odakle su došli tenkovi, niti znam kamo idu. No, da i imam, taj podatak, ne bih vam ga smio otkriti – kazao je Željko Kamber, šef koprivničkog željezničkog kolodvora.

Tenkovi su privukli pažnju putnika koji su u Koprivnici čekali vlakove na svoja odredišta.

– S kojim ići na posao – glasio je jedan od postova na društvenim mrežama, kojima su počele kolati fotografije tenkova na koprivničkom željezničkom kolodvoru.

– Idu u Ukrajinu, izgleda da počinje treći svjetski rat – našalio se drugi.

Prema viđenome na terenu, čini se da je kompozicija s moćnim oružjem otputovala istočno, što će reći u smjeru Mađarske. Tenkovi baš i nisu u najboljem stanju – po fotografijama se čini kako ih je malo ulovila hrđa.

Međutim, prema novim informacijama, ovi tenkovi su ranije iskrcani u Rijeci sa teretnog broda “Rudolf” koji je stigao iz jordanske luke Akaba, a idu na reparaciju u češki Šternberk, u fabriku “Excalibur Army”.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj