UBISTVO DJEVOJKE ČIJE TIJELO JE 19 GODINA BILO U ZAMRZIVAČU: Sestra ubijene Jasmine sve priznala policiji

Smiljana Srnec slomila se tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Telegram iz dobro obaviještenih izvora upućenih u ovaj slučaj. 

Smiljani Srnec (45) danas produžen je pritvor zbog sumnje da je povezana s ubistvom sestre Jasmine, čije je tijelo pronađeno u subotu navečer u zamrzivaču obiteljske kuće.

Srnec još uvijek nije ispitalo Županijsko državno odvjetništvo, a to će biti obavljeno u zakonskom roku.

– Županijsko državno odvjetništvo još ju nije ispitalo. Danas neće biti ispitana, vidjet ćemo kako će se sutra razvijati situacija – rečeno nam je u varaždinskom županijskom državnom odvjetništvu.

Policija održala presicu

Podsjetimo, policija je danas izvijestila da prije dovršetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno tijelo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005., a zbog sumnji u ubistvo je, prema neslužbenim podacima, uhapšena njena 45-godišnja sestra, prenosi Index.

– Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba – izjavio je na konferenciji za novinare glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica u nedjelju u večernjim satima predana pritvorskom nadzorniku međimurske policije zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić, čiji je nestanak prijavljen 16. augusta 2005.

(Global CIR/Index.hr)

Komentiraj