TALASI NA RUMUNSKU OBALU IZBACILI DESETINE PAKETA! Šta spaja Kristijana Ronalda, 100 kg kokaina i dvojicu Srba?

Rumunska policija pronašla je desetine paketa kokaina ukupne težine oko 100 kilograma koje su talasi izbacili na obalu Crnog mora, a nadležni pretpostavljaju da je ova droga dio tovara koji je otkriven na brodu, kada su uhapšena dvojica Srba. Sa cijelim slučajem je, posredno, povezan i Kristijano Ronaldo!

Å ta spaja Kristijana Ronalda, 100 kg kokaina i dvojicu Srba?

Zanimljivo je da je droga pronađena pod oznakom CR7, koju koristi slavni fudbaler Kristijano Ronaldo. Ovu oznaku koristili su dileri i u drugim djelovima Evrope, a smatra se da su je izabrali iz marketinških razloga.

Tako je policija u Francuskoj krajem decembra zaplijenila veliku količinu droge, u paketićima na kojima su bile fotografije Ronalda. Prema policijskim izvorima, pakete su pronašli građani na plažama rumunskog primorja i upozorili vlasti, prenose rumunski mediji.

Policija grada Konstance upozorila je građane da ne otvaraju pakete na plaži, jer sadrže opasne materije, već da pozovu najbližu policijsku stanicu.

Na obali Crnog mora u toku je velika operacija u vezi sa krijumčarenjem narkotika kojom rukovode rumunsko tužilaštvo, policija, žandarmerija i graničari.

Rumunske vlasti zaplijenile su prije deset dana više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a tada je saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Ulična vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje na 300 miliona evra, prenio je AP.

(Global CIR/NN/Agencije)

Komentiraj