OTAC UBIJENOG DAVIDA JAVIO SE SKYPEOM: Davor Dragičević u emisiji uživo pokazao da posjeduje sporni snimak sa nadzorne kamere

Otac ubijenog Davida, Davor Dragičević javio se putem Skypea iz Austrije u emisiju Dnevnika na BHT-u te je rekao kako oni znaju tko je ubio Davida i kako ima snimku kao dokaz.

‘U BiH će biti krvavi rat’

“Danas je godišnjica prve sahrane mojeg sina. Dijete je nažalost bilo dva puta sahranjeno. Mi znamo tko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao 18.3. 2018. godine, snimka s kamere Raiffeisen banke u 2.32 sati.

Istinu znaju i Milorad Dodik i ministar policije Dragan Lukač. Oni trebaju samo sve procesuirati kako bi došlo do pravde, a ako ne budu, Davor Dragičević će ovo pustiti u javnost i vratiti se u Banja Luku, a poslije neka bude što hoće, ovo su gledali i Lukač i Dodik i svi i tužitelji.

Mi znamo istinu i znamo tko su ubojice Davida Dragičevića, imam ovo ponavljam, a ako to pokažem, onda će u BiH biti krvavi rat”, rekao je Dragičević.

David Dragičević bio je 21-godišnji student iz Banje Luke, koji je nestao u noći sa 17. na 18. ožujka 2018. godine. Njegovo tijelo pronađeno je na ušću pritoka Crkvene u rijeku Vrbas kod tvrđave Kastel 24. ožujka.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj