SIN WILLA SMITHA VRAĆA SE ‘PORODIČNOM ZANATU’: Jaden Smith će glumiti mladog Kanyea Westa u novoj TV seriji

U antologijskoj TV seriji ‘Omniverse’, čije će snimanje uskoro početi, sin Willa Smitha glumit će Kanyea, a izvršni producent serije bit će upravo West

Sin glumca Willa Smitha (50), glumio je u nekoliko remakeova, a kao dječak se proslavio u filmu ‘Karate Kid’. Kasnije je ispred svoje glumačke karijere stavio onu glazbenu te se bacio na rap karijeru, ali imat će priliku ponovno se vratiti ‘obiteljskom biznisu’. 

Kako piše VarietyJaden Smith (20) će glumiti mladog Kanyea Westa (41) u antologijskoj TV seriji ‘Omniverse’, čije će snimanje uskoro početi, a izvršni producent bit će upravo West. 

Foto: Instagram/orijent

Mladi Jaden u glazbene je vode svojedobno uplivao gostujući na pjesmi ‘Never Say Never’, koju je snimio zajedno s Justinom Bieberom (25), a posljednje uloge na setu bile su mu u filmovima ‘Life in a Year’ i ‘Skate Kitchen’ te Netflixovim projektima ‘Neo Yokio’ i ‘The Get Down’. 

Foto: Instagram

Kao i njegova mlađa sestra Willow (18), Jaden je u svijet showbiza ušao još kao dijete, ali njihova majka, komičarka Jada Pinkett Smith (47) sada želi da nauče kako život nije samo med i mlijeko. 

26th Annual EMA Awards - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

– Želim da sami zarade ono što će imati u životu, da im ne padne sve s neba te da shvate da se moraju truditi i boriti za uspjeh – rekla je. 

(Global CIR/24sata/Agencije)

Komentiraj