RAMBO V – PRIČA SE NASTAVLJA! Sylvester Stallone stiže na Azurnu obalu

Zadnja vijest o zvaničnom programu 72. izdanja Festivala u Cannesu je dolazak Sylvestera Stallonea, čije su posjete slavnoj Croisette uvijek zapažene. Film Rambo V: Last Blood, završen prije dva ili tri mjeseca je uvršten u glavni program dugometražnih ostvarenja.

Stallone ni u osmom desetljeću ne napusta lik Johna Ramboa, koji dugo vremena uzdiže strasti, ujedinjuje publiku i nadahnjuje spisatelje.

U Cannesu ce poznati glumac biti posebno slavljen na projekciji filma u Palači festivala predviđenoj u petak, 24. svibnja u 22h 30 minuta. Osobno će predstaviti ekskluzivne slike i isječke iz, nakon osmominutne montaže pregleda, svoje uspješne karijere.

Piše: Džana Mujadžić

Zatim će se projicirati restaurirani Rambo-First Blood, Teda Kotcheffa iz 1982. godine, na planetarnoj premijeri velikog ekrana čuvenog Teatra Lumière.

Rambo V je djelo reditelja Adriana Grunberga u produkciji Millennium Media. Uz Stallonea značajne uloge tumace Paz Vega i Oscar Jaenada. Matthew Cirulnik i glavni glumac su napisali scenario, po uzoru na likove iz mašte Davida Morella.

Film će se prikazivati na američkim velikim ekranima od 20 rujna, a u europska kina dolazi pet dana kasnije, zahvaljujući Metropolitan Filmexportu.

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj