NOVI HOROR O ANTIHEROJU: Šta kada dječak ima supermoći kojima zavlada zlo?

Što bi se dogodilo kad bi nadareno dijete s druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlokobnije?

Mislili su da je on njihov najveći dar i odgovor na dugogodišnje molitve. Ali njihov blagoslov postaje prijetnja i to ne samo njima nego i cijeloj Zemlji. Znanstveno-fantastični horor ‘Brightburn’ ovog svibnja natjerat će vas da preispitate sve što ste ikada znali o junacima koji imaju supermoći, jer ovog puta zlo je dobilo svog superjunaka. Kako izgleda zlo koje ove godine prijeti čovječanstvu pogledajte u najnovijem traileru.

Njegovo ime je Brandon (Jackson A. Dunn). Brandona su kao bebu pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman) koji su ga, nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete, bez razmišljanja zadržali. On je trebao biti njihova nagrada i najveći blagoslov ali priča je otišla u potpuno drugom smjeru.

Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego o jako posebnom djetetu koje ima izvanzemaljske sposobnosti. Koliko god se u početku trudili ignorirati znakove i dječakove neobične mogućnosti, nakon nekoliko incidenata do kojih je došlo upravo zahvaljujući Brandonu, Tori i Kyle moraju se suočiti sa strašnom istinom – Brandonovim supermoćima vlada zlo i cijela Zemlja je u opasnosti.

Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

U zastrašujućem znanstveno-fantastičnom hororu ‘Brightburn’ shvatit ćete da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili. Film je u hrvatskim kinima od 23. svibnja.

(Global CIR/24sata/Agencije)

Komentiraj