PROVIDNOST, DEKOLTEI I ‘NEOBUČENOST’: Ovo su najsmjelije modne kombinacije festivala u Cannesu!

Da  budu zapažene i originalne na čuvenom tepihu i stubama Palače festivala u Cannesu, slavne žene, ali i starlete te manekenke upotrebljavaju različite strategije – providnost, vrtoglave dekoltee ili veoma kratke oprave.

 Glamour na starinski način ili suvremeni kodovi često iznenađuju i uzrokuju crvenilo publike i uzvanica  tepiha kojim se dame, sklone senzacijama, šetaju.

Piše: Džana Mujadžić

Strass, perje ili šljokice nisu previše lijepi  za festivalsko pokazivanje. Ako se za 15-dnevnog trajanja smotre, projiciraju najkvalitetnija ili najprivlačnija filmska ostvarenja planete, Crveni tepih dozvoljava  mnogima pokazati druge prednosti-posebno manekenkama i starletama!

Najbolju prođu imaju haljine od tila i muslina jer su providne. Ne izbjegava se ni “neobučenost” koju primjenjuje Amber Heard. Tražene su crvene nijanse koje su odjenule Winnie Harlow, Alessandra Ambrosio i Bella Hadid, koja je zadivila i u bijelom.

Naizgled “čedne” toalete često skrivaju izreze i vrtoglave otvore na neočekivanim mjestima kao kod Golshitleh Farahani. Cijenjena je i samouvjerenost, što je upraznjava Charlotte Gainsbourg odijevanjem micro-mini haljina.

Primjećene su i manekenke u odijelima pa je Anja Rubik ponijela lentu najseksi osobe, na Crvenom tepihu jer je odjenula smoking na golo tijelo, zaboravivši zakopčati gornji dio. Argentinka Mica Arganaraz je uzbudila odijelom i kravatom, poručivši :

-Tražite dečka, a pronađete fatalnu ženu!

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj