BALKAN U MALOM: U reprezentaciji Austrije (U-21) čak 11 nogometaša porijeklom s Balkana!

Nogometna reprezentacija Austrija U-21 na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu izgledat će poput “Balkana u malom”.

Na spisku selekcije Austrije koju je objavio njihov selektor Werner Gregoritsch nalazi se čak 11 nogometaša koji su porijeklom s prostora Balkana.

Gregoritsch je odlučio za pripremne mečeve za Europsko prvenstvo pozvati 27 igrača, a na spisku su između ostalih i Husein Balić, Alexandar Borković, Petar Gluhaković, Adrian Grbić, Sascha Horvath, Saša Kalajdžić, Emir Karić, Dejan Ljubičić, Ivan Ljubić, Sandi Lovrić i Dario Marešić.

Europsko prvenstvo U-21 igrat će se od 16. do 30. juna.

(Global CIR/Agencije)

Komentarion this Post

  1. TOMISLAV

    e jadna JUGOSLAVIJO, ne zaboravite SVI SMO MI JUZNI SLOVENI, nezavisno vjere, nacije, drzave…a mnogo od ovi politicari na vlast u sve republike, su samo lopovi

    Reply
  2. Pricaju mi jucer Dalmatinac Marjan i Hercegovac Vojo, inace najbolji prijatelji sto se pomazu u jednoj poznatoj europskoj metropoli kako iznamljuju stanove za predstojece Zensko prvenstvo u nogometu. S obiteljima “sele” kod Krajisnika Huseina u jedno lijepo predgradje, dok se sportski dogadjaj ne zavrsi.Razumljivo svaki ce mu dati dio zarade, od iznamljivanja!

    Reply

Komentiraj